Om Klarskov Arkitekter

Med de mange bureaukratiske processer, mange håndværksmæssige elementer og alle de tekniske udfordringer kan det være svært at bevare og lade kreativiteten flyde.
Hos Klarskov Arkitekter står Anders Klarskov bag roret med en stor erfaring og en forståelse for datidens aftryk såvel som de fremtidige krav om klimamæssige og energirigtige løsninger.
Tør du tage udgangspunkt i bygningens gamle plantegninger og udgangspunkter? Kan du gennemskue det? Har du tænkt hele projektet igennem fra A-Å eller er der noget du har overset?
Det er åbenlyst at de juridiske aspekter, samt de grundlæggende behov for at overholde lokalplaner kan overrumple mange med håndværksmæssig erfaring.
Klarskov Arkitekter har netop management, konstruktionsteknisk og byggejuridisk process på rygraden, sådan at du som bygherrer - være det privat, offentlig eller erhverv - kan stole på at være i sikre hænder, fra ende til anden.
Om det er af byggeskadesager, en del af en større renovering eller byggeri, er det relevant at koordinere og samarbejde om implementering af bygherres ønsker.
Med en professionel hånd i management og en kreativ hånd på tegnebrættet, kan du være stillet langt stærkere i dit byggeri, og være forvisset om at dit byggeri bliver fremtidssikret.

For fuldt CV klik på følgende:

- CV Anders Klarskov 2018