Kompetencer

Lad kreativiteten flyde

I tæt samarbejde med bygherren udarbejder vi spændende forslag til hvorledes bygningerne kan udformes.

Vi lægger vægt på at byggeresultatet, uanset størrelse, bliver en helstøbt arkitektonisk løsning, der ikke dur kun i dag, men også i morgen.

Det er vigtigt for os at være i øjenhøjde med vores kunde og tale et sprog, der er til at forstå. Derfor er vores omgangsform uhøjtidelig, og vi gør en dyd ud af, at du som kunde hele tiden forstår, hvad der foregår i byggeprocessen.

Et godt byggeprojekt handler også om tillid. Derfor betyder det meget for os, at du som kunde hos Klarskov Arkitekter oplever, at du kan stole på os fra start til slut, så det bliver en god oplevelse at benytte vores rådgivning. Det være sig både på det faglige som det menneskelige plan.

Underprojektering

Underprojektering er en stærk kompetence hos Klarskov Arkitekter. Vi kan træde ind i projektet, også undervejs, og sammen med dig som enten bygherrer eller entreprenør, hjælpe med vitale dele af byggeriet.

Kæden er ikke stærkere end det svageste led, og det ved vi. Derfor er det en ære og en stolthed der ligger i underprojekteringer, uanset hvorfra de måtte komme. Der er mange dele af et byggeri der skal på plads, og det er kritisk at man ikke lader dele hænge efter resten af projektet. Vi gør i underprojektering, og vi gør det godt.

Byggeteknisk rådgivning

Klarskov Arkitekter kan følge din byggesag helt fra de første skitser, godkendelse hos kommunen, færdig projektering, tilsyn under byggeriet og frem til det færdige resultat.

Vi ved, at fejl og mangler skal opdages i rådgivningsfasen, da det er her, der også er billigst at ændre. Derfor mener vi at der skal måles to gange, og tegnes én.

Endvidere udfører vi en del underprojektering og konsulentarbejde. For mange kokke i køkkenet er skidt, men god sparring er vejen til succes.

For kort at opsummere kan vi hjælpe med bl.a.;

-  Byggestyring

-  Underprojektering

-  Rådgivende Arkitektbistand

Idéudvikling
Byggestyring
Byggeteknisk Rådgivning
Myndighedshåndtering
Konstruktion
Hoved- & Detailprojektering